Společnost GARNEA slaví 30 let na trhu se zemědělskou technikou.

Firma GARNEA a.s. prodává zemědělskou techniku od roku 1992. Od založení společnosti tak v roce 2022 uplynulo již 30 let.

Firma začínala v jihočeském Neplachově na zelené louce. A to doslova. Právě zkušenosti se zemědělskou činností byly základem pro myšlenku nabízet na jihu Čech kvalitní a odborníky ověřenou zemědělskou techniku včetně dostupných servisních služeb. Zájem byl obrovský. Rodinný podnik zanedlouho rozšířil své působení do celé České republiky. Postupně se k zemědělské technice připojila i komunální a stavební technika značky DOOSAN.

 

Navíc je to již 11 let, co  se společnost GARNEA stala výhradním dovozcem traktorů, sklízecích mlátiček a další zemědělské techniky značky DEUTZ-FAHR do České republiky. Díky této spolupráci a vlastním zkušenostem se zařadila na přední pozice mezi prodejci traktorů na českém trhu.

 

Strategie firmy GARNEA se za celých třicet let nezměnila. Na prvním místě je zákazník. O jeho spokojenost pečuje stabilní tým 80 spolupracovníků. Odborníci na svém místě. Jsou otevření, aktivní a přátelští. To je způsob jednání, na kterém GARNEA po celou dobu své existence staví. Našim cílem je dlouhodobý úspěch na obou stranách.


Neustále rostete a my rosteme s vámi. Již 30 let. Děkujeme