Dny otevřených dveří GARNEA 2020 - fotogalerie

Po roce jsme se opět sešli na tradičních Dnech otevřených dveří v Neplachově, tentokrát ve třech dnech od 16. do 18. září 2020.

DOD 2020 - 01

Z pochopitelných důvodů se tento rok odehrála celá akce ve venkovních prostorách areálu naší společnosti. Využili jsme také přilehlého pole k praktickým ukázkám zemědělské techniky a až na jednu drobnou přeháňku nám počasí přálo všechny tři dny.

DOD 2020 - 02

Letos jsme vyčlenili jeden den výhradně pro střední školy z našeho okolí se zaměřením především na zemědělství a stavebnictví. Studenti si vyslechli odborný výklad ke všem vystavovaným strojům a na závěr pro ně bylo připraveno občerstvení.

DOD 2020 - 03

Další dva dny již byly určeny pro naše zákazníky, partnery a širokou veřejnost a účast byla opravdu vysoká. Celá akce se nesla v přátelském duchu. Na ploše byly k vidění traktory DEUTZ-FAHR řady 5, 6 včetně novinky 6145.4, dále řady 7 a nechyběl ani zástupce řady 9.

DOD 2020 - 04

Výstavu typicky zelených traktorů doplnila zemědělská technika značky KUHN, dopravní technika Western a WTC, stroje na zpracování půdy a ošetřování trvalých travních porostů z firmy SMS CZ Rokycany, manipulační technika Bobcat a inovativní plně elektrický smykem řízený nakladač Kovaco.

DOD 2020 - 05

Nedílnou a nepřehlédnutelnou součástí vystavované techniky byly oranžové stavební stroje značky DOOSAN. Druhý den si návštěvníci navíc mohli vyzkoušet pásové rypadlo DX255LC přímo v praxi a otestovat tak snadné ovládání tohoto stroje.

DOD 2020 - 06

Po celou dobu konání akce bylo připraveno bohaté a chutné občerstvení, několik druhů točeného piva z českobudějovického minipivovaru Kněžínek a každý návštěvník si mohl domů odnést lahvinku jihomoravského burčáku.

DOD 2020 - 07

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem návštěvníkům, kteří se akce zúčastnili a samozřejmě i spolupracujícím společnostem, které nám pomohly vytvořit ucelenou přehlídku zemědělských a stavebních strojů a jejich kombinací.

Těšíme se na další společná setkání při stejně vydřených akcích!

Kompletní fotogalerii naleznete ZDE.

Váš GARNEA tým.