Země živitelka 2016

Výstaviště v Českých Budějovicích pořádá každoročně výstavu Země živitelka, které se společnost GARNEA pravidelně účastní. Letos to byl již 43. ročník tohoto mezinárodního veletrhu, který proběhl v termínu od 25. 8. do 30. 8. 2016. Zákazníci, obchodní partneři ale i ostatní návštěvníci veletrhu nás mohli navštívit na již tradičním místě na volné ploše č. 214 před pavilonem B1.

Rádi bychom touto cestou chtěli poděkovat všem, kteří i přes nepříznivé počasí, ať už v podobě deště či tropických veder, navštívili expozici společnosti GARNEA. Té dominovala prémiová německá zemědělská technika DEUTZ-FAHR v agregaci s technikou KUHN. U obou značek byly představeny jak novinky pro rok 2016, tak již známé a zákazníky ověřené modely.

Celé expozici dominoval zástupce doposud nejsilnější řady 9 TTV, model 9340 TTV. S touto řadou přináší DEUTZ-FAHR na trh kombinaci výjimečného výkonu, okamžité reakce a neuvěřitelně nízké spotřeby. To vše dále doplňuje mimořádný provozní komfort, nejmodernější technologie přesného zemědělství, nejvýkonnější LED pracovní světla na trhu, strhující design a řada dalších exkluzivních prvků.

Absolutní novinkou vystavovanou na Zemi živitelce i v České republice byl zástupce nové generace traktorů řady 6, model 6165 TTV. Tato řada se vyznačuje jak moderním designem a vyšším komfortem, tak disponuje prvotřídní technologií ve všech aspektech. Tento stál po boku dalšího zástupce šestkové řady, modelu Agrotron 6150.4 CShift. K vidění byly také dva modely řady 5, DUETZ-FAHR 5120 v agregaci s vysoce výkonným lisem Varimaster 655 a dále DEUTZ-FA4HR 5105.4 G.

Kromě traktorů mohli návštěvníci naší expozice vidět také teleskopický manipulátor DEUTZ-FAHR Agrovector 33.7. Tyto stroje jsou konstruovány tak, aby poskytli maximální všestrannost i ve stísněných prostorách a přitom disponují luxusní a prostornou kabinou, díky které se stane každodenní práce se strojem radostí.

Fotografie z výstavy si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Stejně jako minulý rok, tak i letos jsme mysleli na naše nejmenší, kteří se mohli v průběhu Zemi živitelky účastnit „malířské“ soutěže o modely traktorů DEUTZ-FAHR a další krásné věcné ceny. Tímto bychom chtěli poděkovat všem malým a hlavně nesmírně zručným malířům a malířkám za jejich nádherné obrázky. Soutěže se účastnili jak chlapci, tak i děvčata a za celou výstavu jsme získali nespočet kreseb. Z každé kategorie jsme po obtížném hodnocení nakonec vybrali 3 nejlepší výkresy, které zaslouženě získaly odměnu. Níže si můžete prohlédnout vítězné kresby.

DÍVKY
Denisa VÁCHALOVÁ

Anna ŠLESINGEROVÁ

Valerie VÁCHALOVÁ

CHLAPCI
Jakub VÁCHAL

Leoš JANOTKA

Vojta ALTMAN

Musíme konstatovat, že další ročník Země živitelky je úspěšně za námi a my se již nyní těšíme na další setkání s Vámi ať už na dalším ročníku nebo na jiných akcích. Ještě jednou děkujeme návštěvníkům expozice DEUTZ-FAHR a KUHN za jejich projevený zájem a podporu!


Váš GARNEA tým