DEUTZ-FAHR prezentoval novou generaci traktorů řad 6 a 7 a představil novou DEUTZ-FAHR arénu

Drážďany, 7. července 2016

Akce „Budoucnost zemědělství 2016“ značky DEUTZ-FAHR v 6 bodech:

  • Cca 1.000 obchodních partnerů
  • Více než 110 novinářů z 28 zemí světa
  • Nová generace traktorů řad 6 a 7
  • Přehlídka kompletní nabídky značky DEUTZ-FAHR
  • Prezentace strojů a praktické ukázky na poli
  • Představení DEUTZ-FAHR arény

Budoucnost zemědělství 2016 v Drážďanech

Ve dnech od 5. do 7. července 2016 byly v Drážďanech k vidění budoucí nejmodernější technologie používané u traktorů. Na velké předváděcí akci pod názvem „Budoucnost zemědělství 2016“ představil DEUTZ-FAHR novou generaci traktorů řad 6 a 7.

Okolo 1.000 obchodních partnerů a více než 110 novinářů z 28 zemí světa mohlo naživo spatřit, jakým způsobem chce specialista na zemědělskou techniku z Lauingenu se svou nejinovativnější traktorovou technikou vyrobenou v Německu uspokojit celosvětově rostoucí poptávku po efektivitě a produktivitě v zemědělství.

Vrcholem celé akce bylo představení příští generace traktorů řad 6 a 7. Hned na první pohled bylo jasné, jak si DEUTZ-FAHR představuje budoucnost traktorů v obou těchto výkonových třídách: moderní a jednotný design, ještě vyšší komfort a prvotřídní technologie ve všech aspektech. Účastníci si mohli za neustálé podpory pracovníků DEUTZ-FAHR osobně vyzkoušet vysokou úroveň inovací u nových řad traktorů. Na testování bylo k dispozici devatenáct traktorů z nových řad 6 a 7, pět z řady 9 a nová sklízecí mlátička C9206 TSB.

Během tří dnů si mohli hosté v krásných a historických Drážďanech také prohlédnout kompletní sortiment DEUTZ-FAHR traktorů o výkonu od 35 do 340 koní, sklízecích mlátiček s výkonem od 250 do 395 koní, teleskopických manipulátorů a pícní techniky spolu s moderními systémy precizního zemědělství. 

Nové řady 6 a 7 spolu s řadou 9, která byla uvedena v roce 2015, tvoří jádro produkce střediska DEUTZ-FAHR LAND, nejmodernějšího závodu na výrobu traktorů v Evropě, který byl postaven v německém Lauingenu nad Dunají a v současné době prochází finální testovací fází. 

Tato akce byla také dobrou příležitostí k představení nové DEUTZ-FAHR arény, která se v současnosti staví v Lauingenu a měla by být dokončena počátkem roku 2017. DEUTZ-FAHR aréna se rozkládá na ploše 3.800 m2 (přímo před novým výrobním závodem DEUTZ-FAHR LAND), je určená pro zákazníky a obchodní partnery a nachází se v ní výstavní síň, muzeum, občerstvení, obchod, kino, školicí místnosti a také velká testovací plocha. DEUTZ-FAHR aréna je místem, kde si hosté v budoucnu nejlépe vyzkoušejí všechny vysoce moderní traktory značky DEUTZ-FAHR vyrobené v Německu.

„Tyto nové řady traktorů se špičkovými technologiemi jsou výsledkem našeho úsilí o rozšíření a obnovení sortimentu v posledních letech“ – říká Lodovico Bussolati, výkonný ředitel skupiny DEUTZ-FAHR – „Nové řady 6 a 7 spolu s řadou 9, která byla uvedena v loňském roce, a spolu s novým, inovativním závodem a zákaznickým centrem v Lauingenu tvoří základní kameny DEUTZ-FAHR strategie pro nadcházející roky.

Fotografie z akce si můžete prohlédnout v NAŠÍ GALERII.