DEUTZ-FAHR 9 TTV SHOW

Ve středu 27.1.2016 proběhla na výstavišti v Českých Budějovicích velkolepá DEUTZ-FAHR 9 TTV SHOW. Akci jsme uspořádali u příležitosti představení doposud nejsilnějších traktorů DEUTZ-FAHR řady 9 TTV. Součástí programu bylo také předání prvních dvou prodaných kusů modelů 9340 TTV v České republice jejich novým majitelům.

Celé akci předcházely hodiny náročné práce na osvětlení, občerstvení, výzdobě, organizaci a dalších dílčích činnostech, ze kterých nakonec vznikla impozantní show, která jak věříme, zůstane v paměti všech návštěvníků ještě dlouhou dobu.

Vstupní bránu do „světa DEUTZ-FAHR“ tvořil magický tunel, díky kterému každý z návštěvníků tušil, že ho čeká nevšední zážitek. Vstupem do sálu se zákazníci ocitli v zelenomodrém světě plném moderních a technologicky propracovaných traktorů DEUTZ-FAHR. Nadčasovou atmosféru elegantně doplňoval historický stroj DEUTZ D30 S.

Vstupní tunel

Vstupní tunel

Akci podpořil svou návštěvou zástupce společnosti DEUTZ-FAHR Stephan Coutellier (manažer prodeje pro střední a severní Evropu). Všechny přítomné přivítal krátkým úvodním proslovem, ve kterém všem poděkoval za dosavadní spolupráci a přízeň značce DEUTZ-FAHR a dále také hovořil o stavbě nového výrobního závodu v bavorském Lauingenu. Následovalo krátké zhodnocení dosavadního vývoje a úspěšného růstu značky DEUTZ-FAHR na českém trhu vedoucím prodeje pro Českou republiku Ing. Petrem Halamíčkem.

Stephan Coutellier

Stephan Coutellier, manažer prodeje DEUTZ-FAHR pro střední a severní Evropu

Po úvodních proslovech se již rozjela světelná a laser show, kterou odstartovalo vystoupení houslistky Lenky Němcové na střeše jednoho z vystavených traktorů DEUTZ-FAHR 9340 TTV. Vyvrcholením této show byl 3D Laser Mapping doplněný vystoupením tří úchvatných tanečnic a odhalení druhého ze strojů, které dominovaly celému prostoru.

Laser Mapping

Laser Mapping na DEUTZ-FAHR 9340 TTV

Dalším bodem v programu bylo představení samotných traktorů DEUTZ-FAHR řady 9 TTV, o kterých si více informací můžete přečíst ZDE.
Jak jsme již avizovali v úvodu, proběhlo v rámci této show také slavnostní předání klíčků od prvních dvou prodaných traktorů z řady 9 TTV jejich novým majitelům – jeden model 9340 TTV bude jezdit v jižních Čechách, konkrétně v Dolním Bukovsku a druhý poputuje do Hvožďan na Plzeňsku.

Předání 1   Předání 2

Kromě dvou strojů z řady 9 TTV si návštěvníci mohli prohlédnout limitovanou edici traktorů Agrotron 7250 TTV WARRIOR, dále modely 6160 TTV a 6160 Comfort z řady 6 a z řady 5 model 5105.4 G s nakladačem TracLift. Ve venkovní expozici pak stály traktory 5110 C a 5105.4 G, manipulátor Agrovector 33.7 a sklízecí mlátička C9206 TS na pásech.

Traktory

Po laser show si mohli návštěvníci v klidu vychutnat připravené občerstvení, ochutnat vína od jihomoravských vinařů, pivo z prvního jihočeského minipivovaru a obejít si vystavené stroje.
Celým programem provázeli dva skvělí moderátoři – Ing. Václav Baštýř ml. za společnost GARNEA a protějškem mu byla Jana Křížová z Hitrádia Faktor. V průběhu celého odpoledne měli účastníci možnost ještě několikrát slyšet krásné skladby v podání jihočeské houslistky Lenky Němcové a nechyběl ani dárek na památku pro každého přítomného.

Ještě jednou bychom chtěli touto cestou poděkovat všem, kteří přijeli na DEUTZ-FAHR 9 TTV SHOW, především za jejich účast, za podporu v průběhu celého programu a za přízeň značce DEUTZ-FAHR. Těšíme se na další společné setkání např. na připravovaném veletrhu TECHAGRO 2016 v Brně!

Fotogalerie z celé akce DEUTZ-FAHR 9 TTV SHOW

Videospot z DEUTZ-FAHR 9 TTV SHOW