DEUTZ-FAHR: obchodní reorganizace na celoevropské úrovni

Vzhledem k stabilnímu mezinárodnímu růstu skupiny DEUTZ-FAHR, a to nejen na úrovni distribuce, ale i výroby, se společnost DEUTZ-FAHR rozhodla nastolit nový obchodní směr pro Evropu. Díky centralizaci řízení obchodu tak bude možné všechny regiony obsloužit se stejnou kvalitou jako je tomu na nejdůležitějších trzích a poskytnout tak všem zákazníkům jenom ten nejlepší zákaznický servis.

Novou roli výkonného obchodního ředitele v Evropě nyní zastane pan Rainer Morgenstern, jež je přímým podřízeným generálního ředitele skupiny DEUTZ-FAHR pana Lodovica Bussolatima.

„Je to pro mne čest – komentuje pan Rainer Morgenstern – že jsem byl vybrán na takovou pozici, a to zejména v současné fázi, kdy se sklízejí plody kompletně nově představeného sortimentu, což nám umožňuje uspokojit potřeby každého evropského zákazníka".

"Jedná se o obchodní reorganizaci – komentuje pan Lodovico Bussolati, generální ředitel společnosti DEUTZ-FAHR – ta nám umožňuje řídit růst skupiny s využitím příležitostí vytvořených pomocí nové sestavy produktů a posílením naší značky".

Pro český trh je to velmi dobrý zpráva, jelikož Rainer Morgenstern byl doposud zoodpovědný mimo jiné i za Český trh. Díky tomu můžeme očekávat ještě aktivnější obchodní politiku a větší respektování specifik Českého trhu.