Agrotron 7250 TTV obdržel cenu "Red Dot Product Desing Award 2013"

Lauingen, Německo

Agrotron 7250 TTV se stal vítězem mezinárodní soutěže „Red Dot Product Design Award 2013“ v oblasti automobilového průmyslu.

Ocenění „Red Dot Design Award“ je mezinárodně známé a uznávané v produktovém designu. Cena je udělována mezinárodní porotou, která shledala nový design Agrotronu 7250 TTV nadčasový a přitom velmi funkční. Soutěže se zúčastnilo celkem 1.865 výrobců. Tento moderní design byl vytvořen ve spolupráci s italským studiem Giugiaro Design, které již několik desítek let úspěšně působí v automobilovém průmyslu. Porotu přesvědčil především stupeň inovace, funkcionalita, ergonomie, uspořádání jednotlivých prvků i kvalita zpracování.
Předání ceny se uskuteční 1. června 2013 v Essenu. Mimo mimořádného výkonu, efektivnosti a komfortu obsluhy, nabízí traktory nové řády 7 také moderní funkční design a prvotřídní kvalitu zpracování. Díky opětovnému ocenění - přidělení „červeného bodu“, obdržel tento úspěšný traktor další důležitou cenu v oblasti produktového designu.
 
Čtvrté ocenění pro tento DEUTZ-FAHR úspěšný model
Tímto opakovaným oceněním traktoru 7250 Agrotron TTV, dosáhl DEUTZ-FAHR v sérii vítězství prestižní ocenění „Red Dot Product Design Award“ 2013 v oblasti automobilového průmyslu.
Ocenění „Red Dot Design Award“ je mezinárodně známé a uznávané v oblasti produktového designu. Je udělováno od roku 1955 designovým centrem Nordrhein-Westfalen v Essenu. Tato „prestižní známka kvality“ je udělována mezinárodní porotou, která klade důraz na precizní zpracování. Agrotron 7250 TTV zvítězil celkem mezi 1.865 výrobky.