Představujeme MaxiVision Cab Simulátor. Vyzkoušejte si novou kabinu MaxiVision přímo ve Vašem počítači!

Neplachov, Česká republika

Vloni představila a následně i uvedla společnost DEUTZ-FAHR na trh novou řadu Agrotron 7 TTV. Letos na jaře k ní přibyla mimo jiné další novinka, nová řada Agrotron 6 TTV. Jak je z názvu patrné, obě tyto řady spojuje použití plynulé převodovky TTV – a tím také nové Maxi Vision kabiny, která sklízí spolu s novou řadou Agrotron 7 TTV úspěchy po celém světě. Tato unikátní kabina a celkový koncept ovládání traktorů DEUTZ-FAHR s plynulou převodovkou je vyzdvihován odborníky ale i uživateli od momentu, kdy se tyto stroje dostaly do plného provozu. Ne každý má však tu možnost v plném provozu potkat tyto dvě nové řady – proto jsme se rozhodli vám způsob ovládání představit zde, na našich webových stránkách - pomocí MaxiVision Cab simulátoru.

Stačí kliknout na odkaz níže a otevře se Vám okno se simulátorem MaxiVision kabiny, kde si můžete přímo pomocí vašeho počítače „vyzkoušet“, jak se nové řady traktorů TTV ovládají a jaké možnosti jejich ovládání skýtá. Tedy vyzkoušet v uvozovkách. Ve skutečnosti se ovládají daleko jednodušeji. Pohodlně se usadíte, položíte ruku na multifunkční loketní opěrku a do ruky uchopíte ovládací páku a můžete jet.

Zdá se Vám to příliš jednoduché? Přesně tak to ale je! Příliš jednoduché aby to někdo nezvládnul. Proto si vyzkoušejte naší simulaci ovládání a kontaktujte naše obchodní partnery. Rádi s Vámi domluví termín osobního vyzkoušení.

Pokud jedete na výstavu Naše Pole nebo na polní den společnosti AGRA Řisuty, budete mít taktéž možnost se s novou řadou Agrotron 7 TTV a kabinou MaxiVision osobně seznámit.