DEVELON uvádí na trh nový dozer DD 130

GARNEA otevírá nové obchodní a servisní středisko na Moravě a při té příležitosti představí novinku pro evropský trh - dozer DEVELON DD130.

Evropská premiéra dozeru DEVELON DD130 se uskuteční 19.10.2023 v Hulíně v rámci slavnostního otevření nového obchodního a servisního zastoupení společnosti GARNEA. Ta je výhradním dovozcem strojů DEVELON do České republiky. Zajišťuje jejich prodej a autorizovaný servis včetně dodávek originálních náhradních dílů.

Pozvánka - Hulín 2023

Novináři, zákazníci a odborná veřejnost budou mít jedinečnou možnost se seznámit s tímto strojem a získat o něm maximum informací přímo od produktových manažerů značky DEVELON.

První testování dozeru DD130 v Evropě proběhlo již v září v areálu sídla firmy GARNEA v jihočeském Neplachově. Dozer s provozní hmotností 15,5 tuny si zde vyzkoušeli francouzští novináři z odborného serveru Le Moniteur Materiels. Jejich reakce na fungování stroje jsou velice pozitivní. První dojmy shrnuli na svém webu v tomto článku: https://www.lemoniteurmateriels.fr/article/le-dd130-de-develon-un-bulldozer-a-l-avenir-europeen-prometteur,1681002

DEVELON dozer DD130


PRODEJ | SERVIS | PŮJČOVNA stavebních strojů DEVELON

GARNEA v srdci Moravy otevírá moderně a profesionálně vybavené servisní středisko, které nabídne kompletní portfolio strojů DEVELON včetně půjčovny a prodeje příslušenství.

Součástí střediska je také autorizovaný servis motorů DEVELON a centrum recyklačních zařízení PRONAR. K dispozici zde jsou jak čisté prostory pro opravy citlivých komponentů, tak například mostový jeřáb o nosnosti 10 tun.​

Spolupráce společností GARNEA a DFH na Moravě​

V rámci Moravskoslezského a Zlínského kraje GARNEA úzce spolupracuje se společností DFH s.r.o., která je v těchto regionech také oficiálním prodejcem a servisním partnerem značky DEVELON.​
 ​

Otevřením střediska GARNEA v Hulíně se především výrazně zvyšuje dostupnost služeb v Olomouckém kraji a v severní části Jihomoravského kraje.​

Spolupráce a dostupnost obou firem v regionu zajistí dostatečnou kapacitu služeb pro majitele strojů DEVELON (dříve Doosan) na celé Moravě.  

GARNEA představuje pro své zákazníky spolehlivého partnera v oblasti servisních služeb. Profesionální přístup kvalifikovaných zaměstnanců v kombinaci s moderním vybavením každého střediska zaručuje jistotu, která tvoří nedílnou součást každého dodaného stroje. Z vlastní zkušenosti víme, že reakční doba, dostupnost a okamžité vyřešení daného problému, je v dnešní době klíčové.

DEVELON dozer DD130