DEUTZ-FAHR předal 15 nových traktorů letišti v Mnichově

Mnichov, Německo

Nová řada DEUTZ-FAHR AGROTRON 6  bude udržovat letiště bez sněh

Bezpečně a včas vzlétnout - na tomto úkolu se bude v příštích letech spolupodílet i 15 traktorů DEUTZ-FAHR nové 6. řady. Tento traktorový park obsahující 13 traktorů Agrotron 6160 a 2 traktory Agrotron 6190 bude pečovat o terminál 1 na mnichovském letišti a jeho hlavním úkolem bude odstraňování ledu a sněhu.

V oblasti zimní údržby a provozu patří mnichovské mezinárodní letiště mezi špičku Evropy. K tomu jim napomáhají sněžné pluhy, jenž musí pracovat efektivně a hospodárně a zároveň jsou jednoduše ovladatelné a extrémně spolehlivé.

„To jsou přesně ty vlastnosti, na které my a vlastně také letiště v Mnichově klademe největší důraz.“, vysvětluje obchodní manažer servisní společnosti. Při předání traktorů byli kromě obchodního vedení a zástupců servisní společnosti přítomni také Alexander Leopold, ředitel marketingového oddělení firmy DEUTZ-FAHR, Leonhard Kolbeck, regionální manažer a prodejce Huber KG z Freisingu a firma Rottenkolber Umwelttechnik ze Schweitenkirchenu.

Nová řada 6z lauingenské centrály, kde se vyrábí traktory s vysokým výkonem, se vyznačuje silnými motory o výkonu 160 případně 195 koňských sil a současně nízkou spotřebou a minimální emisemi výfukových plynů. Nová powershiftová spojka společně s novým interiérem kabiny poskytují ten nejvyšší jízdní komfort také během mrazivých dnů. Unikátní kabina s viditelností do všech stran zaručuje vysokou ergonomii a dokonalý přehled za snížené viditelnosti.

Zaměstnanci servisní společnosti projevili nadšení také z moderního Giugiaro-designu strojů DEUTZ-FAHR. Bohužel návštěvníci letiště traktory zahlédnou jen zřídka. Pokud ale cestující bezpečně odstartují, pakt traktory DF odvedly řádně svojí práci.