Země živitelka 2015

Naše společnost GARNEA se zúčastnila dalšího, tentokrát již 42. ročníku mezinárodního zemědělského veletrhu Země živitelka na výstavišti v Českých Budějovicích. Výstava probíhala v termínu od 27.8. do 1.9.2015 a od začátku až do úplného konce ji provázela tropická vedra.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem našim zákazníkům, partnerům a návštěvníkům veletrhu za jejich obrovský zájem o německou zemědělskou techniku DEUTZ-FAHR, která dominovala naší expozici.

Hlavním lákadlem byla bezesporu nejnovější a doposud nejsilnější řada traktorů DEUTZ-FAHR 9 TTV, jejíž nejvýkonnější zástupce, model 9340 TTV, stál v čele strojů námi prezentovaných na výstavě. Předtím, než zavítal na Zemi živitelku, objel tento traktor téměř celou Českou republiku. V rámci této okružní jízdy probíhaly předváděcí akce, na kterých bylo možné vidět tento výjimečný stroj při práci, vyzkoušet si jeho sílu a užít si jedinečné pohodlí, které poskytuje luxusní kabina.
Další, neméně důležitou součástí celé rodiny vystavovaných strojů, byla nová sklízecí mlátička DEUTZ-FAHR C9206 TS. Tu si mohl každý příchozí návštěvník prohlédnout ještě před vstupem na výstaviště, kde vévodila vystaveným strojům. Kromě úžasného podhledu na silný a unikátní stroj nabízela příchozím také velice příjemný stín, jak je vidět na obrázcích z výstavy v naší fotogalerii.
V naší expozici jste také mohli vidět model z limitované edice traktorů DEUTZ-FAHR Agrotron 7250 TTV WARRIOR v zeleném provedení, který se kromě propracovaného technického vybavení pyšní 3letou zárukou poskytovanou přímo od výrobce. Dále zde stál traktor Agrotron 6160 CShift vybavený superrychlou robotickou převodovkou, k němuž byl připojený vysoce výkonný a efektivní lis s variabilní komorou Varimaster 560. Posledním z vystavených traktorů byl model 5120 – kompaktní stroj, který upoutá nejen stylovým designem, ale také špičkovým motorem, vysokým komfortem a jednoduchým ovládáním.
Pozornosti návštěvníků neunikl ani neuvěřitelně obratný a flexibilní teleskopický manipulátor Agrovector 33.7. Ten vyniká bezkonkurenční všestranností i ve stísněných prostorách a díky luxusní a prostorné kabině se stane každodenní práce s manipulátorem radostí. Všechny manipulátory Agrovector se nově pyšní 2letou zárukou přímo od výrobce, kterou je za příplatek možné prodloužit až na 5 let.
Také letos byly na našem prostranství vystaveny vysoce kvalitní a spolehlivé stroje značky KUHN určené pro sklizeň píce a zpracování půdy.

Tento rok jsme mysleli rovněž na naše nejmenší a připravili jsme si pro ně v průběhu Zemi živitelky „malířskou“ soutěž o modely traktorů DEUTZ-FAHR a další krásné ceny. Všem malým a především neuvěřitelně šikovným malířům a malířkám bychom chtěli poděkovat za jejich překrásné obrázky. Malování se účastnili jak kluci, tak děvčata a výkresů se nám sešel z obou skupin stejný počet. Po náročném hodnocení se nám nakonec podařilo vybrat z každé kategorie 3 krásné výkresy, které od nás získají zmíněné ceny.

DĚVČATA
Eliška Krumlová

Děvčata - 1. místo

Bára Matějková

Děvčata - 2. místo

Tereza Jarolímová

Děvčata - 3. místo


CHLAPCI
Filip Bukovský

Chlapci - 1. místo

Tomáš Čecháček

Chlapci - 2. místo

Petr Vachulka

Chlapci - 3. místo


Země živitelka 2015 je tedy úspěšně za námi a již nyní se těšíme na setkání s Vámi na dalším ročníku nebo na jiných akcích, jako je např. Den zemědělce na letišti Kámen u Pelhřimova, který se koná 16. – 17.9.2015.

Ještě jednou děkujeme všem zákazníkům a fanouškům značek DEUTZ-FAHR a KUHN za jejich návštěvu a podporu!

Váš GARNEA tým.