První sklízecí mlátička DEUTZ-FAHR C9206 TS uvedena do provozu v ZD Libín

ZD Libín v těchto dnech poprvé vyjelo na pole se zbrusu novou sklízecí mlátičkou DEUTZ-FAHR C9206 TS s pohonem všech kol. Po řádném nastavení stroje na ječmen mohla sklizeň začít na plno. Již po prvním dni byla především na tváři předsedy Jaroslava Máchy, ale i obsluhy kombajnu vidět veliká spokojenost jak s výkonem, tak se špičkovou čistotou výsledného produktu. Příjemně překvapila rovněž schopnost vysekat také velmi polehlé části pole.

Druhý den šla sklizeň ještě lépe od ruky a hodinová výkonnost stroje stoupla téměř na 4 hektary. Naplno se tak projevila obrovská plocha sít, která se svými 6,32 m2 překonává většinu klasických vytřásadlových, ale i axiálních sklízecích mlátiček. Stejně tak překvapila veliká hltnost a skvělý projev motoru DEUTZ, který se díky dobrému odladění a lehkému chodu celého stroje ještě nestačil ani pořádně zapotit.

O průběhu sklizně této i jiných sklízecích mlátiček, stejně jako o jejich výkonu, spotřebě a dalších provozních údajích Vás budeme informovat na těchto stránkách.

V případě dotazů ke stroji nebo žádosti o shlédnutí stroje v provozu je Vám k dispozici náš prodejní tým.

 

Prospekt sklízecí mlátičky DEUTZ-FAHR C9000 najdete zde.