Den Garnea 2014

Každý druhý čtvrtek v říjnu se tradičně do jihočeského Neplachova sjíždí farmáři z celého okolí na Den otevřených dveří společnosti Garnea a.s.. A i když se na polích stále horlivě pracuje, Den Garnea si nenechaly ujít desítky zemědělců, obchodních partnerů a příznivců německé zemědělské techniky DEUTZ-FAHR. Pro ty si společnost Garnea a.s. připravila zábavný program, kde nechybělo představení novinek ze sortimentu DEUTZ-FAHR, křest kalendáře pro rok 2015 nebo soutěže o věcné ceny. Po celou dobu akce bylo zajištěno lahodné občerstvení, o které se postaralo Střední odborné učiliště Dačice.

V rámci programu byly představeny tři novinky. První žhavou novinkou byl zbrusu nový Agrotoron 6210 CShift, který se chlubí superrychlým robotickým řazením. Kromě řazení bez nutnosti sešlápnutí spojkového nebo jiného pedálu nabízí tento unikát výkon až 210 koňských sil! Následovalo předvedení manipulátoru Agrovector 25.5, kdy proběhla názorná ukázka jeho úžasně kompaktních rozměrů s možností nakládání až do výšky 5,6 metru. Nakonec přijel do servisní haly nový Agrotron 6210 CShift v agregaci s rozmetadlem statkových hnojiv značky Demmler. To bylo také k vidění v akci následující čtvrtek, kdy společnost Garnea a.s. pořádala polní den.

Po předváděcí show byli hosté vyzvání k soutěžím, kdy hlavní cenu za jízdu zručnosti s traktorem YANMAR EF 227 získal pan Tomáš Pavlásek, který si odnesl sud piva. V druhé soutěži, střelbě na laserové střelnici, si nejlepší střelec, kterým byl pan Petr Brož mladší, odnesl pivní sadu s motivem traktoru DEUTZ-FAHR. Gratulujeme!

Děkujeme všem zákazníkům, fanouškům značky DEUTZ-FAHR a KUHN a ostatním návštěvníkům, kteří nás navštívili za projevenou přízeň.

Váš Garnea Tým