DEUTZ-FAHR SE ÚSPĚŠNĚ PREZENTOVAL NA VELETRHU TECHAGRO 2014

DEUTZ-FAHR má za sebou 13. ročník mezinárodního veletrhu zemědělské techniky TECHAGRO 2014, který se konal na brněnském výstavišti ve dnech od 30.3. do 3.4.2014. Děkujeme všem zákazníkům, návštěvníkům a partnerům, že navštívili expozici německé zemědělské techniky DEUTZ-FAHR. Návštěvnost byla opravdu rekordní a zájem obrovský

Nemalý podíl na tak obrovské návštěvnosti měla zajisté expozice plná novinek, kde se většina strojů v Brně prezentovala poprvé. Perlou celé expozice DEUTZ-FAHR byla samozřejmě nová řada 9 o max. výkonu až 340 koňských sil, která byla vystavována v České republice úplně poprvé.

Další okrasou expozice DEUTZ-FAHR byla již relativně známá řada Agrotron 7 TTV  - ta se na Techagru prezentovala poprvé jako opravdu sériový stroj. Řečeno k ní již bylo mnoho – nejdůležitější je, že získala ocenění Traktor roku 2013 – tedy nejprestižnější traktorové ocenění v Evropě! A později k němu přidala spoustu dalších cen jak z oblasti zemědělství, tak z oblasti průmyslového designu.

Poprvé se zde představila také nová řada 6 ve čtyřválcovém provedení. Agrotron 6140.4 již s novou maskou kapoty s LED světly a Agrotron 6130.4 TTV s plynulou převodovkou přilákal pohledy nejednoho návštěvníka. Oba modely jsou díky špičkovému designu nejen líbivé, ale především ctí hodnoty traktorů značky DEUTZ-FAHR – spolehlivost, kvalita, hospodárnost a pohodlí bez kompromisů. Díky použití 4válcového motoru se jedná o extrémně hospodárný a přesto výkonný stroj. Oceňováno bylo také nové provedení kabiny, která patří mezi největší kabiny na trhu a nabízí bezkonkurenčně nejlepší výhled na celý stroj a jeho okolí.

Zcela nová řada 5 s nový motorem DEUTZ byla dalším šperkem výstavy. Také je to dnes jediný traktor o výkonu 120 k a čtyřmi válci, který nepotřebuje ani filtr pevných částic, ani systém SCR a tedy AdBlue pro svůj provoz. Navíc dostala zcela novou a velmi prostornou kabinu, která poskytuje obsluze v této třídě i díky vzduchovému odpružení a odpružení nápravy nebývalý komfort.

Skutečnou třešničkou celé expozice byl historický DEUTZ D30 z roku 1962. Tento vzduchem chlazený krasavec nádherně kontrastoval s moderní podobou dnešních traktorů všude kolem. Nutné říci že je stále funkční a schopen plného provozu – i po více jak 50 letech.

Děkujeme ještě jednou všem zákazníkům, fanouškům značky DEUTZ-FAHR a návštěvníkům, kteří nás na veletrhu Techagro navštívili.

Váš Garnea Tým

 

Více informací k nové řadě 9 TTV >>>

Více informací k ostatním traktorům DEUTZ-FAHR zde >>>

Fotogalerie Techagro 2014