DNY DEUTZ-FAHR

2 dny, 30 vystavených strojů a více jak 400 návštěvníků. Tak to byly Dny Deutz-Fahr v Neplachově, které se konaly od 8.3. do 9.3.2018. 

Ačkoli se nejednalo o tak významnou událost jako v loňském roce, přesto nebyli zákazníci „ochuzeni“. Čekala na ně pestrá přehlídka strojů, a to jak na venkovní, tak i na vnitřní ploše, kde bylo zároveň přichystáno i bohaté občerstvení. Návštěvníci si mohli přímo na místě navýšit výkon traktoru, a to díky zastoupení firmy AGROECOPOWER.

K vidění a k vyzkoušení byla k dispozici celá paleta strojů Deutz-Fahr. Traktory samozřejmě počínaje, přes lisy, sklízecí mlátičky a manipulátory konče. Traktory dle očekávání hrály prim a návštěvníci mohli vybírat z celého rozsahu aktuálních modelových řad. V kategorii menších traktorů byly zastoupeny modely z řad Agrokid a také z řad speciálních traktorů do vinic a sadů. Z kompaktních traktorů návštěvníci mohli shlédnout modely z řady 5 následované univerzálními traktory střední třídy z řady 6. Právě tato řada přichystala návštěvníkům překvapení v podobě nové trojice kompaktních modelů 6120, 6130 a 6140 PS/TTV.  Zároveň nechyběla ani silnější větev této řady Agrotron 6165. Zastoupeny byly i traktory vyšší výkonové třídy, a to Agrotron 7 TTV a především nejsilnější Deutz-Fahr 9 TTV. Hned u vchodu návštěvníky zaujal Deutz-Fahr 7250 TTV a Deutz-Fahr 9340 TTV, obojí v limitovaném provedení Warrior.

Pokud byste hledali sklizňovou techniku, určitě byste ji neminuli. Ihned za vstupní branou byla postavena mezi traktory sklízecí mlátička z řady C7000, a to konkrétně model C7206TS. Dále byla na místě k vidění celá kavalérie manipulátorů Agrovector a nebyly opomenuty ani lisy, které měly v hale svého zástupce v podobě modelu Varimaster.

Doufáme, že jste si Dny Deutz-Fahr užili a děkujeme vám, že jste nás v tom nenechali a přišli se podívat a vyzkoušet si Deutz-Fahr na vlastní kůži. Budeme velmi rádi, když zavítáte na naše další akce chystané pro tento rok. A že jich nebude málo. Seznam akcí ZDE.

Fotografie z akcí si nově můžete prohlédnout a stáhnout z naší galerie na webu Zonerama.