Země živitelka 2017

Výstaviště České Budějovice

Cesta zemědělstvím s DEUTZ-FAHREM!

Koncem srpna českobudějovické výstaviště ožilo. Prázdné pavilony i venkovní plochy zaplnily stánky vystavovatelů nabízející produkty z různých odvětví – od zemědělství přes potraviny, myslivost a jiné. Ano, konal se zde již 44. ročník Agrosalonu Země živitelka, který díky novému konceptu výstavy přilákal neuvěřitelné množství návštěvníků. Mezi 550 vystavovateli nechyběla ani společnost GARNEA, výhradní importér zemědělské techniky DEUTZ-FAHR, která připravila návštěvníkům bohatou a zajímavou expozici.

„Náš GARNEA tým by touto cestou rád poděkoval všem, kteří navštívili naší expozici a prohlédli si novinky i zákazníky prověřené modely zemědělské techniky DEUTZ-FAHR a KUHN.“

Novinky se neobjevily jen v naší expozici. Celkově jsme se zaměřili na pohodlí našich zákazníků a příznivců značky DEUTZ-FAHR. Fanshop byl letos přemístěn na kraj výstavní plochy a ve stanu jsme nechali nově vybudovat podsvícený bar. Aby se u nás zákazníci cítili příjemně, byl stan po celou dobu výstavy klimatizován. Nechyběl ani dětský koutek či květinová výzdoba.

Ačkoliv celé expozici dominoval zástupce nejsilnější řady 9 TTV, model 9340 TTV, tak největší pozornost návštěvníků přilákal nový Agrotron 6205 RCshift, který získal prestižní ocenění Zlatý klas 2017. S touto novou generací šestek přichází DEUTZ-FAHR s výrazným pokrokem ve vývoji traktorů střední výkonové třídy. Kromě zvýšení komfortu obsluhy se výrobce zaměřil i na snížení provozních nákladů stroje. Inovována je i převodovka, která nyní disponuje 6 převody řazenými pod zátěží a 5 skupinami. Kromě traktorů vyšší a střední výkonové třídy byl k vidění i zástupce malotraktorů – Agrokid 230.

Ještě jednou děkujeme našim zákazníkům, obchodním partnerům, kolegům, příznivcům značky DEUTZ-FAHR, rodinám a přátelům za návštěvu naší expozice, a především za jejich přízeň a podporu.

Ing. Jiřina Baštýřová, marketingové oddělení GARNEA a.s.

Fotografie z výstavy si můžete prohlédnout ZDE.